Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Olej na kopytá – zdravé kopyto 250 ml Zobraziť plnú veľkosť

Olej na kopytá – zdravé kopyto 250 ml

60202

TOPVET

Nové

Chráni, vyživuje, hydratuje

Viac informácií

skladom

10,16 €

Popis

Olej na zdravé kopytá
Chráni, vyživuje, hydratuje

PRE KONE
Olej na kopytá je určený pre kone so zdravým, ale aj poškodeným kopytom. Originálna receptúra ​​kopytné tkanivo vyživuje, hydratuje a chráni pred agresívnym prostredím. Kopyto je po použití zdravé, elastické a pripravené na vysokú záťaž. Zmes luxusných olejov vďaka vysokému obsahu nenasýtených mastných kyselín prirodzeným spôsobom vyživuje a regeneruje. Zmes voskov kopyto chráni. Bylinná zmes dodá kopyte lesk a farbu.

ZLOŽENIE: Slnečnicový olej, Mandľový olej, Jojobový olej, Makadamiový olej, Šípkový olej, Lanolín, Rakytníkový olej, Vitamín E, Nechtíkový olej

NÁVOD NA POUŽITIE: Kopyto dôkladne zbavte mechanických nečistôt. Aplikujte dostatočné množstvo a rozotrite na celú plochu kopyta a strelky. Olej veľmi ľahko vsakuje. Používajte aspoň 3 × týždenne, v prípade potreby častejšie. Optimálny výsledok dosiahnete pri pravidelnom používaní.

UPOZORNENIE: Používajte podľa návodu na použitie. Nepoužívajte na sliznice a otvorené rany. Nepoužívajte vnútorne. Len pre zvieratá.

SKLADOVANIE: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí a nezaučených osôb.

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Olej na kopytá – zdravé kopyto 250 ml

Olej na kopytá – zdravé kopyto 250 ml

Chráni, vyživuje, hydratuje

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: