Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 50 200 ml Zobraziť plnú veľkosť

Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 50 200 ml

60035

Nové

Na telo a tvár.
Vysoká ochrana (obsahuje aktívne výťažky z rastlín)

Viac informácií

skladom

12,21 €

Popis

OPAĽOVACIE MLIEKO SPF 50

SPF 50 - UVA + UVB

vysoká ochrana

Obsah: 200 ml

Mlieko je pripravené unikátnou technológiou, ktorá zaisťuje pokožke súvislú ochrannú kryciu vrstvu. Mlieko vhodne kombinuje účinky chemického a fyzikálneho ochranného filtra, čím je zaistená vysoká UVA aj UVB ochrana svetlé a citlivej pokožky. Pokožka je chránená proti spáleniu, vysušenie a pred trvalým poškodením UVA lúčmi. Vďaka komfortné textúre mlieka sa prípravok ľahko aplikuje, účinne hydratuje, je odolný voči vode, piesku a potu. Mlieko neobsahuje syntetické farbivá a minerálne oleje.

Použitie: mlieko je určené pre deti od 1 roka s citlivým typom. Naneste prípravok na pokožku a jemne votrite. Po kúpaní, potenie a sušenie uterákom je vhodné aplikáciu opakovať. Pre optimálnu starostlivosť doporučujeme po opaľovaní ošetriť pokožku Poopalovacím mliekom Topvet.

Ingredients (INCI): Aqua, Octocrylene, CI 77120, Glycerín, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, cetearyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetrametylbutylphenol, Caprylic / Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ceteareth-20, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Propylene glycol, Ceteareth-12, Cetyl palmitate, Diazolidinyl Urea, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Panthenol, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, trietanolamínu, Parfum

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku lieku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Vyrába: MVDr. Jiří Pantůček, Topvet Brno, Vodova 40, 61200, ČR

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 50 200 ml

Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 50 200 ml

Na telo a tvár.
Vysoká ochrana (obsahuje aktívne výťažky z rastlín)

Napíšte svoj ​​názor

12 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: