Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Arganový olej BIO 25 ml Zobraziť plnú veľkosť

Arganový olej BIO 25 ml

60780

Green idea s.r.o

Nové

Redukuje výskyt vrások, hydratuje a pomáha udržať pokožke mladistvý vzhľad

Viac informácií

Skladom

7,70 €

Popis

Argánový olej BIO Panenský, za studena lisovaný BIO olej Bez konzervačných látok

Arganový olej patrí medzi najluxusnejšie a zároveň najdrahšie kozmetické oleja sveta. Pre svoje výnimočné vlastnosti je často nazývaný marockým zlatom. Arganový olej je bohatým zdrojom nenasýtených mastných kyselín, antioxidantov, vitamínov a fytosterolov. Olej je vhodné použiť na citlivú, suchú a ekzematickú pokožku. Redukuje výskyt vrások, hydratuje a pomáha udržať pokožke mladistvý vzhľad. Odporúčame tiež votrieť niekoľko kvapiek na zlepšenie kvality vlasov (na suché, poškodené a rozštiepené vlasy).

Prírodná BIO kozmetika certifikovaná spoločnosťou NaTrue Vám garantuje arganový olej s nulovým obsahom parfumov, konzervantov, farbív, ropných produktov a iných syntetických alebo geneticky modifikovaných surovín. Zber surovín prebieha maximálne šetrným spôsobom s ohľadom na druhovú špecifickosť.

Ingredients (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil

Použitie: je vhodný pre každý typ pleti, ako náhrada denných i nočných krémov. Aplikujte priamo na dôkladne vyčistenú pokožku. Odporúčame použiť aj ako vlasovú masku alebo na masáže tváre a dekoltu. Olej je vhodný aj pre ekzematikov. Pred použitím pretrepte.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom! Pri nižších teplotách môže v oleji vznikať sediment nenasýtených mastných kyselín, ktorý nie je na závadu, ale je naopak zárukou kvality studeného lisu.

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku lieku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Výrobca: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Slovenská republika

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Arganový olej BIO 25 ml

Arganový olej BIO 25 ml

Redukuje výskyt vrások, hydratuje a pomáha udržať pokožke mladistvý vzhľad

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: