Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Pleťový olej z ruží 100 ml Zobraziť plnú veľkosť

Pleťový olej z ruží 100 ml

039

TOPVET

Nové

Panenský, za studena lisovaný olej

Viac informácií

skladom

15,16 €

Popis

Pleťový olej z ruží – Rosa Damascena flos

Panenský, za studena lisovaný olej
Bez konzervačných látok

Olej z ruží sa získava za studena pozvoľnou a dlhotrvajúcou maceráciou okvetných lístkov Damascénskej ruže. Jedná sa o jeden z najluxusnejších a biologicky najkvalitnejších rastlinných olejov používaných v kozmetike. Jako nosič sú použité veľmi luxusné oleje: mandľový, jojobový a šípkový. Veľmi aktívne zvyšuje elasticitu a tonus pokožky. Spevňuje, hydratuje, vyživuje a regeneruje. Uvoľňuje napätie pokožky a súčasne ju čistí. Vašu pleť udržuje mladistvú a sviežu.

Ingredients (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rosa Damascena Flower, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Použitie: Olej je vhodný na každý typ pleti, ale odporúča sa najmä pre zrelú pokožku. Aplikujte priamo na pokožku, kde rýchlo vsakuje a nedráždi.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Pleťový olej z ruží 100 ml

Pleťový olej z ruží 100 ml

Panenský, za studena lisovaný olej

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: