Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Lymforegén masážny gél v tube 200 ml Zobraziť plnú veľkosť

Lymforegén masážny gél v tube 200 ml

60553

Green idea s.r.o

Nové

Stimuluje podkožný lymfatický systém

Viac informácií

skladom, odoslanie 1-4 pracovné dni

3,96 €

Popis

Lymforegén gél

Stimuluje podkožný lymfatický systém

Masážna lymfodrenážna kompozícia vo forme gélu s vysokým obsahom biologicky aktívnych látok, rastlinných extraktov a silíc, ktoré pomáhajú vyplavovať z organizmu nežiaduce látky. Účinnými zložkami sú aescín, aesculín, helenín, flavonoidné glykozidy, triesloviny a celý rad ďalších. Látky slúžia na stimuláciu lymfatického systému v koži. Urýchľujú regeneráciu po zvýšenej fyzickej záťaži. Znižujú opuchy, sú vhodné pre osoby so syndrómom tzv. „ťažkých nôh“. Čistí pokožku.

Použitie: Aplikujte na cieľovú oblasť niekoľkokrát denne. Neaplikujte na sliznice a do otvorených rán. Pre zvýšenie účinku odporúčame naniesť na cieľovú oblasť väčšie množstvo prípravku, obviazať a nechať pôsobiť dlhodobo (napr. cez noc). Po aplikácii prípravku nevychádzajte na priame slnko, mohlo by dôjsť k scitliveniu pokožky na slnečné žiarenie.

Ingredients(INCI): Aqua, Glycerín, Alcohol Denat., Juniperus Communis Fruit Oil, Rutín, Aesculus Hippocastanum Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Menthol, Menthol Extract, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Equisetum Arvense Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Cinnamon leaf Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Ebony , Linalool.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Výrobca: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika
tel.: +420 541 232 435

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Lymforegén masážny gél v tube 200 ml

Lymforegén masážny gél v tube 200 ml

Stimuluje podkožný lymfatický systém

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: