Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Hrejivá náplasť s kapsaicínom 12x18 cm Zobraziť plnú veľkosť

Hrejivá náplasť s kapsaicínom 12x18 cm

50067

TOPVET

Nové

Hrejivá náplasť s kapsaicínom.

Viac informácií

skladom, odoslanie 1-5 dní

1,55 €

Popis

Masážna Hrejivá náplasť
Hrejivá náplasť s kapsaicínom a inými prírodnými látkami prináša rýchlu úľavu.


Spôsob použitia: Náplasť sa aplikuje na vodou a mydlom umytú, dokonale vysušenú kožu. Po odstránení ochranného krytu sa priloží na vybrané miesto a pritlačí až dokonale priľne. Najneskôr po 8 hodinách sa z kože šetrne odstráni. Koža sa následne umyje mydlom a teplou vodou.
Aplikujte na postihnuté miesto podľa potreby, nie viac ako 3 náplasti denne po dobu maximálne 7 dní. Ďalšiu aplikáciu náplasti na rovnakom mieste sa vykonáva spravidla po týždňovej až 14 dennej prestávke. Ošetrené miesto sa neprekrýva ďalším obväzom a nezahrieva sa.

Účinné látky: Capsicum extract 2,89%, Mentol 7,8%, camphora 9,6%, olibanum 12,5%.

INCI: olibanum, camphora, mentol, Asafoetida, Myrrha. Rhubarb., Cinnamomum Cassia, Rehmannia Root, Red Peony Root, Chinese Angelica Root, Dahuan Angelica Root, Borneol, Common Monkshood Mother Root, Capsicum Extract, Resin Colophonium, Scrophularia Root, Zinc Oxide

Upozornenie: Len pre vonkajšie použitie, podľa návodu.
Nepoužívajte náplasť ak ste alergický (á) na kapsaicín alebo ďalšie zložky prípravku, alebo trpíte kožným ochorením.
U citlivých osôb môže ojedinele dôjsť k vzniku alergických reakcií typu koprivkového zápalu kože. Pri prípadnom výskyte akýchkoľvek nezvyčajných kožných reakcií prestaňte náplasť používať. O jej ďalšom použití sa poraďte so svojim lekárom alebo lekárnikom.
Náplasť sa nesmie prikladať na poškodenú alebo poranenú kožu. Nesmie prísť do styku so sliznicami najmä nie s očami. Po každej manipulácii s náplasťou umyť ruky mydlom a teplou vodou. Nepoužívajte spolu so zahrievacím vankúšom. Nepoužívajte aspoň 1 hodinu pred kúpaním a tesne po ňom.


SKLADOVANIE: Uchovávajte v suchu, pri izbovej teplote v pôvodnom obale. Neskladujte na priamom slnku. Chráňte pred mrazom. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.

VŠEOBECNÉ UPOZORNENIE: Nepoužívajte po dátume exspirácie uvedenom na obale. Liek nie je určený deťom do 12 rokov. Tehotné a dojčiace ženy môžu používať len po konzultácii s ošetrujúcim lekárom. V prípade požitia vyhľadajte lekársku pomoc.

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Hrejivá náplasť s kapsaicínom 12x18 cm

Hrejivá náplasť s kapsaicínom 12x18 cm

Hrejivá náplasť s kapsaicínom.

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: