Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Panthenol kondicionér 1000 ml Zobraziť plnú veľkosť

Panthenol kondicionér 1000 ml

60225

TOPVET

Nové

päste, vyživuje, hydratujú

Viac informácií

skladom

16,30 €

Popis

Pantenol KONDICONER PRE KONE

PRE KONE

Originálna kompozícia kondicionéru s rastlinnými výťažkami pre pravidelnú starostlivosť o srsť a vlásie koní. Bylinný komplex srsť a vlásie vyživuje, regeneruje a zlepšuje ich rozčesávateľnosť. Srsť a vlásie sú po použití hladké, lesklé, pružné a hydratované. Šetrným spôsobom päsťou a hydratuje i pokožku, ktorú zbavuje šupinatenie.

ZLOŽENIE: Aqua, Panthenol, Biosaccharide Gum-1, cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Behenyl Alcohol, Hydroxyetyl ​​Cetearamidopropyldimonium Chloride, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Hydrolyzed Keratín, Xanthan Gum, Citric Acid, Phenoxyetanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate , Potassium Sorbate

Návod na použitie: Nanášame dostatočné množstvo na umytú srsť a vlásie, dôkladne votrieme, necháme 3-5 minút pôsobiť a následne opláchneme vodou. Vhodný pre dospelých kone aj žriebätá.

UPOZORNENIE: Používajte podľa návodu na použitie. Nepoužívajte na sliznice a otvorené rany. Nepoužívajte vnútorne. Len pre zvieratá. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku lieku.

ČAS POUŽITEĽNOSTI: 30 mesiacov od dátumu výroby

SKLADOVANIE: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí a nezaučenej osôb.

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Panthenol kondicionér 1000 ml

Panthenol kondicionér 1000 ml

päste, vyživuje, hydratujú

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: