Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Kokosový olej 250 ml Zobraziť plnú veľkosť

Kokosový olej 250 ml

60030

TOPVET

Nové

jednodruhový rastlinný extrapanenský olej v BIO kvalite

Viac informácií

skladom

7,82 €

Popis

Kokosový olej - Cocos nucifera Oil

Kokosový olej najvyššej kvality získavame z palmových hájov na Filipínach. BIO Olej veľmi príjemnej vône je vhodný pre kozmetické i potravinárske účely. Olej je získavaný za studena z takzvanej kopry, čo je gélovitá povlak vnútri orechov. V tejto kvalite má kokosový olej unikátne vlastnosti. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny, antioxidanty a ďalšie hodnotné látky. Vysoký podiel kyselín laurovej, kaprylovej a hexánovej garantujú antiseptický účinok. S úspechom ho používame v starostlivosti o pleť, vlasy aj zuby. Olej aktívne regeneruje, vyživuje, hydratuje, posilňuje a chráni. Spomaľuje starnutie pokožky, napomáha hojeniu rán a jaziev. S úspechom olej používame na bielenie zubov. Kokosový olej je pomerne účinný prírodný antiperspirant. Kokosový olej má veľmi príjemnú chuť, čo sa využíva v studenej aj teplej kuchyni. Kokosový olej sa radí medzi tzv. Superjídla. Olej sa neprepaluje, je preto dobre použiteľný na smaženie i pečenie. Znižuje pocit hladu, je preto účinným pomocníkom pri redukcii hmotnosti.

Použitie: Vhodný do studenej i teplej kuchyne (vyprážanie, pečenie). Vhodný na pravidelnú starostlivosť pre každý typ pleti. Je veľmi šetrný aj k citlivej, jemnej, detskej pokožke. Olej aplikujte na čistú pokožku. Rozpustite malé množstvo oleja v dlaniach, dôkladne votrite do pokožky a do vlasov. Do vlasov vhodné aplikovať aj formou zábalov.

obsah:

 

1 dávka

(3 – 5 ml)

denná dávka

2 - 3 x denně

% DDD

Denná odporúčaná dávka

Kokosový olej

4,9 – 14,7 g

9,8 – 44,1 g

nie je stanovené


Zloženie: jednodruhové rastlinný extrapanenský kokosový olej v BIO kvalite

Odporúčané dávkovanie: 2 - 3 x denne 5 - 30 ml. K dochutenie studených pokrmov podľa potreby. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prekročenie odporúčanej dennej dávky nie je zdravotným rizikom.

Nutričné ​​hodnoty v 100 ml: Nutričné ​​hodnoty v 100g: Energetická hodnota 3609 kJ / 862 kcal. Bielkoviny: 0g, Sacharidy: 0g, Tuky 100g.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku a v mraze. Olej je pri bežnej teplote tuhý, tekutým sa stáva pri teplotách nad 24 ° C. Po otvorení do 6 mesiacov.

Všeobecné údaje: Doplnok stravy. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Kokosový olej 250 ml

Kokosový olej 250 ml

jednodruhový rastlinný extrapanenský olej v BIO kvalite

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: