Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Ušné kvapky prevent pre psov 50 ml Zobraziť plnú veľkosť

Ušné kvapky prevent pre psov 50 ml

60459

TOPVET

Nové

olejové kvapky pre pravidelnú, preventívnu starostlivosť

Viac informácií

skladom, odoslanie 1-4 pracovné dni

8,42 €

Popis

Ušné kvapky prevent pre psov

Pravidelná starostlivosť

Pre zdravé uši

Veterinárny prípravok pre psov

Originálna receptúra vyvinutá na základe najnovších poznatkov modernej fytofarmácie.

Obsah: 50 ml

Ušné kvapky prevent sú určené pre pravidelnú, preventívnu starostlivosť. Slúži na dôkladnú očistu vonkajšieho zvukovodu. Pokožka vonkajšieho zvukovodu je po ošetrení jemná a vláčna. Prípravok obsahuje celý rad rastlinných silíc, ktoré majú antiseptický účinok, vďaka čomu redukujú množstvo baktérií, niektorých vírusov a kvasiniek. Tým napomáhajú brániť pokožku ucha pred rôznymi zápalmi. Luxusné vosky zanechajú na pokožke zvukovodu mikrofilm s obsahom antiseptických aktívnych látok, a tým je vytvorená ochranná bariéra pokožky vonkajšieho zvukovodu a ucha.

Návod na použitie: Nakvapkajte prípravok do oblasti vonkajšieho zvukovodu a ucha. Následne ucho a zvukovod dôkladne premasírujte. Aplikácia by nemala byť bolestivá. Nadbytok roztoku je možné odsať vatovým tampónom. Pri silnom znečistení vonkajšieho ucha a zvukovodu odporúčame najskôr použiť Ušné kvapky očista - Topvet.

Zloženie: Labrafil M 1944 CS, Jojobový olej studený lis, Avokádový olej studený lis, Tea Tree Oil rastlinná silice, Manuka rastlinná silice, Nechtík lekársky olej, Cypriš vždyzelený rastlinná silice, Eukalyptová rastlinná silica, Tocomix L70-IP

Upozornenie: Používajte podľa návodu na použitie. Len pre zvieratá. V prípade problémov odporúčame vždy konzultovať zdravotný stav zvieraťa s veterinárnym lekárom.

Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu malých detí a nepoučených osôb.

Doba použiteľnosti: 30 mesiacov od dátumu výroby

Výrobca a držiteľ rozhodnutia o schválení:
MVDr. Jiří Pantůček
Brno, Vodova 40, 61200, ČR
www.topvet.cz

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Ušné kvapky prevent pre psov 50 ml

Ušné kvapky prevent pre psov 50 ml

olejové kvapky pre pravidelnú, preventívnu starostlivosť

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: