Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Sirup imunita pre psov 200 ml Zobraziť plnú veľkosť

Sirup imunita pre psov 200 ml

60452

TOPVET

Nové

Posilnenie funkcie imunitného systému, originálna receptúra vyvinutá na základe najnovších poznatkov súčasnej vedy a modernej fytofarmácie.

Viac informácií

skladom

8,12 €

Popis

IMUNITA

Posilnenie funkcie imunitného systému
Veterinárny prípravok pre psov

O nižšie uvedených surovinách je historicky známe a je dohľadateľné v literatúre, že slúži na podporu imunitného systému. Fungujúci imunitný systém je potrebný na zabezpečenie všetkých životných funkcií organizmu. Bylinný komplex je bohatý na vitamíny, minerály a ďalšie cenné látky, ktoré slúžia na podporu imunitného systému.

Echinacea (Echinacea purpurová) - táto indiánska liečivka má silný imunostimulačný účinok. Zvyšuje odolnosť tela proti vírusom i baktériám.
Kapucínka väčšia - jedná sa o účinné rastlinné "antibiotikum".
Rakytník rešetliakový - je bylina so širokým spektrom účinkov. Prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému počas intenzívneho fyzického výkonu a po ňom. Chráni pred oxidatívnym stresom. Pomáha chrániť srdce a cievy a podporuje trávenie.
Betaglukan - je polysacharid získavaný z živej hlivy ustricovej. Betaglukan je schopný podporovať a "vyladiť" obranné reakcie organizmu. Ide tiež o silný antioxidant. Znižuje celkové vyčerpanie a únavu.
Aloe vera - obsahuje viac ako 200 aktívnych látok, ktoré spoločným synergickým pôsobením vykazujú blahodarné účinky. Podporuje správnu funkciu imunitného systému. Aloe celkovo posilňuje a čistí organizmus od toxických látok.

Návod na použitie: Podávajte 5 ml (čajová lyžica) prípravku na 10 kg hmotnosti denne. Sirup sa veľmi dobre aplikuje v potrave. Výhodou je veľmi príjemná chuť. Prípravok podávajte v jednom cykle 5 - 6 dní a následne na 2 dni vysaďte. Takto postupujte 5-6 týždňov.

Zloženie: Invertný fruktózový sirup, Echinacea purpurová vodný extrakt, Kapucínka väčšia vodný extrakt, Rakytník rešetliakový vodný extrakt, Vitamín C, Aloe vera juice, Beta 1,3 D Glucan štandardizovaný extrakt, Sorban draselný


 

5 ml

Echinacea vodný extrakt 80 mg
Kapucínka väčšia vodný extrakt 30 mg
Rakytník rešetliakový vodný extrakt 30 mg
Betaglukan štand. extrakt 10 mg
Aloe vera juice 25 mg
Vitamín C 15 mg

 

Upozornenie: Používajte podľa návodu na použitie. Len pre zvieratá.

Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí a nezaučenej osôb.

Doba použiteľnosti: 30 mesiacov od dátumu výroby

Výrobca a držiteľ rozhodnutia o schválení:
MVDr. Jiří Pantůček
Brno, Vodova 40, 61200, ČR

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Sirup imunita pre psov 200 ml

Sirup imunita pre psov 200 ml

Posilnenie funkcie imunitného systému, originálna receptúra vyvinutá na základe najnovších poznatkov súčasnej vedy a modernej fytofarmácie.

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: