Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Sirup kašeľ a prechladnutie pre psov 200 ml Zobraziť plnú veľkosť

Sirup kašeľ a prechladnutie pre psov 200 ml

60453

TOPVET

Nové

Pri kašli a nachladnutí, originálna receptúra vyvinutá na základe najnovších poznatkov súčasnej vedy a modernej fytofarmácie.

Viac informácií

skladom

6,89 €

Popis

KAŠEĽ A PRECHLADNUTIE

Pomoc pri kašli a nachladnutí
Veterinárny prípravok pre psov

O nižšie uvedených surovinách je historicky známe a je dohľadateľné v literatúre, že slúži na podporu pri kašli a nachladnutí. Bylinný komplex je bohatý na vitamíny, minerály a ďalšie cenné látky, ktoré slúži na uľahčenie odkašliavanie a tlmenie úporného, ​​dusivého kašľa.

Skorocel kopijovitý - slúži na podporu liečby bronchopneumonálních zápalov. Pomáha pri akútnych i chronických infekciách.
Ibištek - pomáha chrániť pred oxidačným stresom. Podporuje normálnu činnosť imunitného a dýchacieho systému, uľahčuje odkašliavanie.
Yzop lekársky - udržiava správnu funkciu horných ciest dýchacích, pomáha zefektívniť bronchiálnu sekréciu a chráni sliznicu dýchacích ciest.
Borovica lesná - látky získavané z púčikov borovice (silice, terebentin) pomáhajú udržiavať optimálny stav horných ciest dýchacích, podporujú uvoľňovanie hlienov, uľahčujú odkašliavanie a chráni sliznicu dýchacích ciest.

Návod na použitie: Podávajte 5 ml (čajová lyžica) prípravku na 10 kg hmotnosti denne. Sirup sa veľmi dobre aplikuje v potrave. Výhodou je veľmi príjemná chuť.

Zloženie: Invertný fruktózový sirup, Yzop lekársky vodný extrakt, Skorocel kopijovitý vodný extrakt, Ibištek vodný extrakt, Borovica lesná vodný extrakt, Vitamín C, Sorban draselný

 

5 ml

Skorocel kopijovitý vodný extrakt 30 mg
Ibištek vodný extrakt 30 mg
Yzop lekársky vodný extrakt 60 mg
Borovica lesná vodný extrakt 30 mg
Vitamín C 25 mg


Upozornenie: Používajte podľa návodu na použitie. Len pre zvieratá.

Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí a nezaučenej osôb.

Doba použiteľnosti: 30 mesiacov od dátumu výroby

Výrobca a držiteľ rozhodnutia o schválení:
MVDr. Jiří Pantůček
Brno, Vodova 40, 61200, ČR

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Sirup kašeľ a prechladnutie pre psov 200 ml

Sirup kašeľ a prechladnutie pre psov 200 ml

Pri kašli a nachladnutí, originálna receptúra vyvinutá na základe najnovších poznatkov súčasnej vedy a modernej fytofarmácie.

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: