Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
VÁPNIK - AQUAMIN Zobraziť plnú veľkosť

VÁPNIK - AQUAMIN

60292

TOPVET

Nové

Tento komplex je vhodný pri osteoporóze, k zvýšeniu kvality a pevnosti kostí a zubov, k zlepšeniu činnosti svalov a pre podporu funkcie tráviaceho aparátu.

Viac informácií

skladom

7,06 €

Popis

Biologicky aktívne VÁPNIK Aquamin

Doplnok stravy

Aquamin je multiminerálna zložka pochádzajúca zo zvápenatených morských rias. Táto červená riasa sa získava v čistých vodách severného Atlantiku.
Aquamin obsahuje vysoký podiel vápnika, horčíka, selénu, zinku a ďalších 70 minerálnych látok. Vzájomná interakcia medzi týmito látkami spolu s vysokou biologickou dostupnosťou vytvára z Aquamin unikátny "bioaktívny komplex". Tento komplex je vhodný pri osteoporóze, k zvýšeniu kvality a pevnosti kostí a zubov, k zlepšeniu činnosti svalov a pre podporu funkcie tráviaceho aparátu. Ide o vhodný doplnok pre aktívnych športovcov, ale aj pre deti v obdobiach rýchleho rastu.
Vzhľadom k jeho rastlinnému pôvodu je vhodný aj pre vegetariánov, vegánov, makrobiotikov i zástancov BIO-potravín. Obsah kapsuly je možné vysypať a vmiešať do jedla či nápoja.

Obsah:

 

1 kapsula
(620mg)

Denná dávka
1 - 4 kapsuly

% DDD

Denná doporučená dávka

Aquamin

620 mg

620 – 2480 mg

Nie je stanovené

z toho vápník 198 mg 198 - 792 mg 24,75 - 99 %

z toho horčík

13,6 mg

13,6 – 54,4 mg

3,6 – 14,5 % DDD


Zloženie: Aquamin z morskej riasy Lithothamnion sp. (Prírodný zdroj vápnika - uhličitan vápenatý, prírodný zdroj horčíka - hydroxid horečnatý), želatína (kapsula).

Odporúčané dávkovanie: 1 - 2 kapsuly 1 - 2 x denne. Pri preventívnom užívaní doporučujeme 1 kapsula denne, pri terapeutickom užívaní až 4 kapsuly denne.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku a v mraze.

Všeobecné údaje: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ukladať mimo dosahu detí. Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Obsah: 60 kapsúl

Výrobca: MVDr. Jiří Pantůček, Vodova 40, Brno, 61200, tel .: 541 232 435, e-mail: topvet@topvet.cz, www.topvet.cz

Krajina pôvodu: Česká republika

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

VÁPNIK - AQUAMIN

VÁPNIK - AQUAMIN

Tento komplex je vhodný pri osteoporóze, k zvýšeniu kvality a pevnosti kostí a zubov, k zlepšeniu činnosti svalov a pre podporu funkcie tráviaceho aparátu.

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: