Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Sirup Imunita 1000 ml Zobraziť plnú veľkosť

Sirup Imunita 1000 ml

60215

TOPVET

Nové

Posilnenie imunitného systému

Viac informácií

skladom

16,30 €

Popis

SIRUP lMUNlTA

PRE KONE (DOPING FREE)
O nižšie uvedených surovinách je historicky známe, že slúžia k podpore imunitného systému. Fungujúci imunitný systém je nutný k zabezpečeniu akýchkoľvek životných funkcí organizmu. Bylinný komplex je bohatý na vitamíny, minerály a ďalšie cenné látky, ktoré slúžia k podpore imunitného systému. Echinacea purpurová - táto indiánska liečivka má silný imunostimulačný účinok. Zvyšuje odolnosť tela proti vírusom a baktériam. Kapucínka väčšia - jedná sa o účinné rastlinné „antibiotikum“. Rakytník rešetliakový - je bylina so širokým spektrom účinkov. Prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému behom intenzívneho fyzického výkonu a po ňom. Chrání pred oxidatívnym stresom. Pomáha chrániť srdce a cievy a podporuje zažívanie. Betaglukán - je polysacharid získavaný z hlivy ustricovej. Betaglukán je schopný podporovať a „vyladiť“ obranné reakcie organizmu. Ide tiež o silný antioxidant. Znižuje celkové vyčerpanie a únavu. Aloe vera - obsahuje viac než 200 aktívnych látok, ktoré spoločným synergickým pôsobením vykazujú blahodárne účinky. Podporuje správnu funkciu imunitného systému. Aloe celkovo posilňuje a čistí organizmus od toxických látok.

ZLOŽENIE: Invertný fruktózový sirup, Echinacea purpurová vodný extrakt, Kapucínka väčšia vodný extrakt, Rakytník rešetliakový vodný extrakt,
Vitamín C, Aloe vera juice, Beta 1,3 D Glucan štandardizovaný extrakt

NÁVOD NA POUŽITIE: žriebätám podávajte 10 ml prípravku. Pre dospelých kone podávajte 30 ml denne. Prípravok podávajte v jednom cykle 5-6 dní a následne na 2 dni vysaďte. Takto postupujte 5-6 týždňov. Tekutá forma sa veľmi dobre aplikuje v potrave.

UPOZORNENIE: Používajte podľa návodu na použitie. Len pre zvieratá.

ČAS POUŽITEĽNOSTI: 30 mesiacov od dátumu výroby


SKLADOVANIE: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí a nezaučenej osôb.

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Sirup Imunita 1000 ml

Sirup Imunita 1000 ml

Posilnenie imunitného systému

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: