Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Konopný balzam 100 ml Zobraziť plnú veľkosť

Konopný balzam 100 ml

696

TOPVET

Nové

Konopný balzam sa využíva ako podpora v starostlivosti o ekzematickú a svrbiacu pleť. 

Viac informácií

skladom

6,06 €

Popis

Konopný balzam sa využíva ako podpora v starostlivosti o ekzematickú a svrbiacu pleť. Vhodný je tiež na suchú pleť a pokožku vystavenú každodennému stresu veľkomiest. Konopný balzam je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny (linolová, alfa-linolénová a najmä gama-linolénová). Konopný olej zvyšuje obsah ceramidov v pokožke, a tým zvyšuje jej prirodzenú bariérovú funkciu. Pleť hydratuje a regeneruje.

Použitie: Jemne naneste podľa potreby aj niekoľkokrát denne. Balzam je vhodný na každodennú starostlivosť o suchú a ekzematickú pokožku. Je možné ho použiť aj ako ochranný a regeneračný balzam na telo a tvár.

Uchovajte pri izbovej teplote. Nevystavujte priamemu slnku. Používajte v súlade s návodom na použitie. Skladujte mimo dosahu detí. Nie je vhodné pre deti do troch rokov. Prírodné produkty môžu vyvolať alergickú reakciu. Dermatologicky testované.

Ingredients (INCI): Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polysorbate 80, Glycerín, Etylhexyl Stearate, cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Ethylhexylglycerin, phenethyl Alcohol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Carbomer, trietanolamín, Parfum, D-Limonene, Linalool

Originálna receptúra.

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Konopný balzam 100 ml

Konopný balzam 100 ml

Konopný balzam sa využíva ako podpora v starostlivosti o ekzematickú a svrbiacu pleť. 

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: