Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Opaľovací olej s astaxantínom SPF30 Zobraziť plnú veľkosť

Opaľovací olej s astaxantínom SPF30

60117

TOPVET

Nové

Na telo i tvár, vysoká ochrana, obohatené o silný prírodný antioxidant astaxantín

Viac informácií

skladom

12,21 €

Popis

OPAĽOVACÍ OLEJ s astaxantínom
SPF 30 - UVA + UVB
vysoká ochrana

Olej je pripravený unikátnou technológiou, ktorá zaisťuje pokožke súvislú ochrannú kryciu vrstvu. Olej vhodne kombinuje účinky ochranných filtrov, čím je zaistená silná UVA aj UVB ochrana. Pokožka je chránená proti spáleniu, vysušenie a pred trvalým poškodením UVA lúčmi. Prípravok je obohatený o astaxantín, najsilnejší prírodný antioxidant, ktorý chráni pokožku pred voľnými radikálmi vznikajúcimi pôsobením slnečného žiarenia. Vďaka komfortné textúre sa prípravok ľahko aplikuje, účinne hydratuje, je odolný voči vode, piesku a potu. Olej neobsahuje parabény, silikóny, syntetické farbivá a minerálne oleje.

Použitie: olej je určený od jedného roku veku na tmavšie typ pleti alebo na opálenú pokožku. Naneste prípravok na pokožku a jemne votrite. Olej aplikujte aspoň 20 minút pred slnečnou expozíciou. Pri kúpaní, potení a sušenie uterákom je vhodné aplikáciu opakovať. Pre optimálnu starostlivosť doporučujeme po opaľovaní ošetriť pokožku Poopalovacím olejom Topvet.

Ingredients (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia integrifolia Seed Oil, Etylhexyl Methoxycinnamate, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Butyl Methoxydibenzoylmethane, hydrogenated Dimer Dilinoleyl / Dimethylcarbonate Copolymer, Astaxantín, Tocopherol, Helianthus Annus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku lieku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra. Pozor, obsiahnuté karotenoidy môžu zafarbiť odev.

Obsah: 100 ml

Výrobca: MVDr. Jiří Pantůček, Vodova 40, Brno, 61200, tel .: 541 232 435
e-mail: topvet@topvet.cz, www.topvet.cz

Krajina pôvodu: Česká republika

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Opaľovací olej s astaxantínom SPF30

Opaľovací olej s astaxantínom SPF30

Na telo i tvár, vysoká ochrana, obohatené o silný prírodný antioxidant astaxantín

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: