Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Balzam na labky pre psov 100 ml Zobraziť plnú veľkosť

Balzam na labky pre psov 100 ml

60226

TOPVET

Nové

Ochranný a regeneračný balzam na labky

Viac informácií

skladom

5,24 €

Popis

Balzam na labky / Balzam na labky
ochrana a regenerácia

Veterinárny prípravok pre psov

Balzam na labky PETS ARE FRIENDS je účinným prostriedkom na preventívne ošetrenie kože labiek aj na ošetrenie narušenej kože. Balzam na labky vykazuje miestnej ochranný účinok proti nepriaznivým vplyvom prostredia, najmä proti vplyvu soli, posypových materiálov, dráždivých látok uvoľňujúcich sa z asfaltových povrchov chodníkov a vozoviek, nadmernej vlhkosti, prachu, blata, cudzorodých látok ai. Balzam na labky PETS ARE FRIENDS tíši svrbenie a výrazne napomáha pri hojení zápalových procesov kože labiek. Je tvorený silným základom, v ktorom sú emulgované účinné látky tak, aby dlhodobo odolávali vplyvu okolitého prostredia a dochádzalo k ich pozvoľnému uvoľňovaniu (penetráciu) do kože labiek.

Zloženie: Voda, Trikapryl / glycerylester kyseliny kaprinovej (kaprinovej), Mandľový olej, Bambucké maslo, Glycerín, cetearyl Alkohol, DIMETHICONE, etoxylované včelí vosk, Glyceryl Stearate, acryl / C10-30 Alkyl Acryl Crosspolymer (acryl / C10-30 Alkyl Acryl Crosspolymer), Ceteareth-20, mliečnan sodný (mliečnan sodný), PCA Soda, Glycín, Ovocný cukor (cukor), Močovina, Vitamín B3, Benzoan (Benzoan) sodný, Kyselina mliečna, Vitamín E, Pentylen Glycol, Propylén Glycol, Hydrolyzovaný elastín, Parfém, Trietanolamín, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonén.

Návod na použitie: Naneste v dostatočnom množstve na koži labiek. Dôkladne vmasírujte do vankúšikov aj do kože medzi prstami.

Upozornenie: Používajte podľa návodu na použitie! Neaplikujte na sliznice! Len pre zvieratá!

Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným svetlom. Chráňte pred deťmi a nepoučenými osobami!

Výrobca a držiteľ rozhodnutia o schválení / výrobcu a držiteľa schvaľovacím rozhodnutím:
MVDr. Jiří Pantůček - Topvet, Vodova 40, 612 00, Brno Tel .: 541 232 435,

Recenzie

Hodnotenie 
Jozef 2023-01-02

Balzam na labky pre psov 100 ml

Máme a pes je spokojný, už sa nepýta v zime na ruky, vankúšiky na labkách ma mäkké. A keď ideme von, tak si nechá ponatierať labky, zrejme sám cíti, že mu to robí dobre.

Napíšte svoj názor !

Napíšte svoj ​​názor

Balzam na labky pre psov 100 ml

Balzam na labky pre psov 100 ml

Ochranný a regeneračný balzam na labky

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: