Podľa príznakov

Vyberte indikáciu:

Kategórie

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty.
Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 30 200 ml Zobraziť plnú veľkosť

Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 30 200 ml

60034

TOPVET

Nové

na telo a tvár.
Vysoká ochrana (obsahuje aktívne výťažky z rastlín)

Viac informácií

skladom

10,16 €

Popis

OPAĽOVACIE MLIEKO SPF 30

SPF 30 - UVA + UVB

vysoká ochrana

Obsah: 200 ml

Mlieko je pripravené unikátnou technológiou, ktorá zaisťuje pokožke súvislú ochrannú kryciu vrstvu. Mlieko vhodne kombinuje účinky ochranných filtrov, čím je zaistená vysoká UVA aj UVB ochrana. Pokožka je chránená proti spáleniu, vysušenie a pred trvalým poškodením UVA lúčmi. Vďaka komfortné textúre mlieka sa prípravok ľahko aplikuje, účinne hydratuje, je odolný voči vode, piesku a potu. Mlieko neobsahuje syntetické farbivá a minerálne oleje.

Použitie: mlieko je určené pre deti od 1 roka pre svetlý a citlivý typ pleti. Naneste prípravok na pokožku a jemne votrite. Po kúpaní, potenie a sušenie uterákom je vhodné aplikáciu opakovať. Pre optimálnu starostlivosť doporučujeme po opaľovaní ošetriť pokožku Poopalovacím mliekom Topvet.

Ingredients (INCI): Aqua, Octocrylene, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, cetearyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetrametylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerín, Ceteareth-20, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Ceteareth-12, Cetyl palmitate , Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Lea Juice, Citric Acid, trietanolamínu, Parfum

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom! 

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku lieku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Vyrába: MVDr. Jiří Pantůček, Topvet Brno, Vodova 40, 61200, ČR

Recenzie

Napíšte svoj ​​názor

Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 30 200 ml

Aloe vera opaľovacie mlieko SPF 30 200 ml

na telo a tvár.
Vysoká ochrana (obsahuje aktívne výťažky z rastlín)

Napíšte svoj ​​názor

30 ĎALŠÍCH PRODUKTOV V ROVNAKEJ KATEGÓRII: